OBUKLA HALJINU, OTIŠLA U SUD, PA DOŽIVELA ŠOK! Anu nisu želeli da puste unutra, a ovo je razlog (FOTO)
Ana, Foto: Printscreen/X/@cyanophtalma

da li je ovo moguće?

OBUKLA HALJINU, OTIŠLA U SUD, PA DOŽIVELA ŠOK! Anu nisu želeli da puste unutra, a ovo je razlog (FOTO)

Zbog "sramotne" haljine Ana nije mogla da uđe u sud

Objavljeno:

O pravilima oblačenja prilikom ulaska u razne državne institucije suvišno je govoriti, ona su istaknuta na vratima. Tako znamo da su leti "prognane" bermude, majice na bretele, japanke...

Po "dres kodu" nisu poželjne ni prekratke suknje i topovi, ali šta je s odevnim komadom koji u svom ormaru ima skoro svaka žena, midi haljini na široke naramenice?

Ana, korisnica mreže X, podelila je objavu u kojoj se požalila da je, odevena upravo u takav komad odeće, vraćena sa suda u Kuli, ali onda se snašla i uspela da uđe - sa ćebetom prebačenim preko ramena.

“U ovoj haljini me nisu pustili u sud, jer je neprikladna. Dužina je ispod kolena, ali ima naramenice. Pa sam na ovih 40 stepeni ušla pokrivena ćebetom”, otkrila je Ana.

Ona je u komentaru navela da nije neko ko ne vodi računa o pristojnosti, ali da joj je ovo bilo van svake pameti i da sa takvim tipom haljina nema problem u Novom Sadu.

"Nije problem da ispoštujem ubuduće, ali mi je nejasno. Čak nije ni nejasno, već je selektivno. Viđam vulgarnije obučene i našminkane žene na svakom koraku po institucijama a koje su samo zadovoljile formu pokrivenim ramenima npr. Zbog toga mi nije palo na pamet da ću u haljini pristojnog zatvorenog kroja i dužine izazvati problem", navodi Ana.

"Meni je čuvar pozajmio svoju košulju za takve slučajeve"

Objava je prikupila na stotine komentara, a mnogi su posvedočili i vlastita iskustva:

"Sasvim pristojna haljina, ali ajde, kad su posložili sve ostalo, još im je samo to ostalo! A to što službenice hodaju polugole po sudu, nema veze.”

"Jednostavno ne puštaju s naramenicama. Meni je zadnji put čuvar pozajmio košulju da mogu da uđem, onu plavu. Imaju košulju baš za te slučajeve".

"Da znaš kakvi smo mi puritanci, došla bi u jorganu”.

"Isti model haljine, midi dužine bez rukava, obezbeđenje u bolnici nije htelo da me pusti na zakazani lekarski pregled. Kažu da bez rukava ne može. Izvadila sam peškir za plažu iz prtljažnika i umotala se u njega".

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

(Espreso/Telegraf.rs/J.V./Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.